Pobierz DWG FastView for Mobile | GstarCAD

Descărcați DWG FastView pentru mobil

Vizualizați, editați și partajați fișierele CAD pe dispozitivele mobile iOS și Android

Pentru a descărca DWG FastView pentru mobil pentru dispozitive iOS și Android, completați formularul de mai jos. Veți primi un link pentru a descărca aplicația la adresa de e-mail furnizată.


Dacă mesajul nu ajunge în câteva minute, vă rugăm să verificați folderul SPAM.


Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TM SYS Sp. z o. o. cu sediul în Cracovia 31-574, str. Ciepłownicza 23. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa ul. Ciepłownicza 23, 31-574 Cracovia sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.plMai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate - AICI.

TMSys ROM utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care Business Way prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.
OK
X