Licențe GstarCAD flexibile – Gestionarea licențelor Cad | GstarCAD

Licențe GstarCAD flexibile – Gestionarea licențelor Cad

Modul în care este licențiat software-ul CAD este proporțional cu costurile asociate cu întreținerea acestuia. Piața CAD s-a împărțit de mult în licențe pe termen și perpetuu, iar mulți utilizatori s-au obișnuit să plătească pentru instrumentele împrumutate în mod regulat. Se vor obișnui antreprenorii cu următoarele schimbări, de data aceasta referitoare la eliminarea licențelor de rețea? Sau poate de data aceasta chiar este timpul să aruncăm o privire mai atentă la alternativele disponibile pe piață?

GstarCAD este un software alternativ, universal bine cunoscut designerilor CAD polonezi. Se caracterizează prin faptul că, spre deosebire de mărcile de vârf, oferă în mod invariabil utilizatorilor săi opțiunea avantajoasă de a achiziționa instrumentul. Pentru multe companii, o licență perpetuă economisește zeci de mii de lei pe an, așa că alegerea este adesea evidentă.

Utilizatorii CAD realizează că licențele nu sunt limitate doar la termen și perpetuu. Ambele variante pot fi flexibile și adaptate nevoilor echipei sau întreprinderii, optimizând astfel costurile de operare – acesta este cazul GstarCAD. Din păcate, nu toate instrumentele CAD se adaptează nevoilor utilizatorilor. Un program bun este, desigur, un instrument de înaltă calitate, de încredere, dar (ceea ce este important!) Cu un raport preț-calitate favorabil. Soluțiile, chiar și cele mai bune care duc la satisfacția economică maximă a producătorilor în detrimentul unor condiții de preț favorabile sau cel puțin rezonabile pentru utilizatori, nu sunt o alegere bună.

Multe companii folosesc licențe de rețea pentru a optimiza numărul de software pe care le cumpără. Datorită acestei soluții, angajații care folosesc instrumentul pot lucra ocazional interschimbabil, folosind aceleași licențe. Singura condiție este să nu poți folosi o licență simultan pe mai multe locuri. Este convenabil și corect pentru compania care își investește resursele în software. Cât de mult ar fi o pierdere dacă ar trebui să înlocuiți aceste licențe cu licențe independente?

GstarCAD oferă în mod invariabil clienților săi licențe de rețea perpetue (așa-numitele licențe flotante). Care sunt toate formele disponibile de licențiere a programului și cine este cel mai bun? Ce vă poate oferi o soluție CAD alternativă dvs. și companiei dvs. și ce oportunități vă oferă instrumentele de vârf? Să privim împreună această problemă și să tragem concluzii constructive.

Alegere: licență perpetuă sau pe termen fix

 

Principalul avantaj al licențelor perpetue este că obțineți instrumentul pe care îl dețineți, fără obligații, costuri ascunse sau așa-numitele taxe. Software-ul CAD achiziționat în acest formular devine al tău și îl poți folosi fără restricții și fără taxe suplimentare. Indiferent dacă ești responsabil doar de propriile finanțe sau de bugetul întregii întreprinderi, alegând o licență perpetuă, nu trebuie să calculezi costuri recurente legate de întreținerea software-ului.

 

Mulți oameni au decis să înlocuiască instrumentele lor angajate cu GstarCAD, în principal din motive financiare. Economiile pot fi uriașe și vor crește odată cu cererea pentru mai multe programe. De asemenea, este important ca trecerea de la alt software CAD să nu implice învățare suplimentară. Interfața și metodele de lucru ale instrumentului sunt foarte asemănătoare. Nici înlocuirea nu reduce calitatea, GstarCAD este un software modern, a cărui dezvoltare este dezvoltată constant de o echipă de experți.

 

Desigur, uneori se întâmplă ca un program CAD să fie necesar doar pentru o anumită perioadă de timp, de exemplu, pentru a finaliza un anumit proiect. Într-o astfel de situație, se poate dovedi că licența temporară are justificarea ei economică. Flexibilitatea și alegerea în fiecare etapă sunt caracteristicile dominante ale GstarCAD, astfel încât fiecare utilizator potențial poate alege între o licență software perpetuă și una anuală. În cazul unei licențe perpetue, puteți actualiza oricând programul la versiuni mai noi contra cost, dar ceea ce este important – nu trebuie să faceți acest lucru.

 

Periodic, o dată pe an, există o actualizare, care este întotdeauna prezentată mai devreme sub formă de descrieri extinse, webinarii sau ghiduri video. Pe baza informațiilor colectate în acest fel, puteți lua o decizie – sunt necesare noutățile implementate în munca dumneavoastră? Dacă da, investiția în actualizări se va amortiza rapid, dacă nu, așteptați următoarea versiune. În GstarCAD, nu suportați costuri suplimentare pentru omiterea actualizării!

Alegere: licență electronică sau cu dongle USB

 

Licențele GstarCAD pot fi, de asemenea, împărțite în funcție de forma de activare. Tipurile disponibile sunt licență electronică și dongle USB. În primul caz, programul este lansat folosind un cod de activare atribuit unui anumit computer. În cazul unui dongle USB, licența este atribuită dongle-ului în sine, nu computerului. Acest lucru vă permite să rulați versiunea completă a programului pe orice dispozitiv staționar la care este atașată în prezent cheia.

 

Există două tipuri de activare pentru o licență electronică: online și manuală. În primul caz, este necesar accesul la internet, dar procesul este foarte simplu și rapid. Doar introduceți codul în locul potrivit, confirmați și după câteva secunde programul este activ. Persoanele care nu vor avea acces la rețea în momentul activării pot folosi a doua opțiune, adică activarea manuală. Este un proces puțin mai lung, dar fiecare utilizator nou primește o instrucțiune detaliată pas cu pas despre cum să ruleze programul achiziționat pentru prima dată.

 

Atât în ​​cazul unei licențe electronice, cât și al unui dongle USB, este posibil să partajați mai multe licențe GstarCAD în LAN-ul de birou. Este o soluție benefică pentru multe companii, indiferent de dimensiune. Optimizarea numărului de licențe achiziționate se poate baza pe specificul individual al muncii echipelor.

 

În cazul unei licențe electronice, monitorizarea acesteia este un mare avantaj. Dacă cheia de activare este pierdută, va fi posibil să o recuperați. În cazul unei chei hardware, pierderea este echivalentă cu pierderea licenței. Ele nu sunt monitorizate și nu se poate verifica dacă programul este în uz undeva. Avantajul unui stick USB este însă utilizarea convenabilă a GstarCAD pe mai multe stații de lucru. Licența este atribuită cheii, nu unui anumit hardware, ceea ce vă permite să rulați versiunea completă a programului pe orice computer la care USB este conectat în prezent.

Alegere: licență de rețea sau autonomă

 

Spre deosebire de alte instrumente CAD lider pe piață, GstarCAD continuă să permită clienților săi să aleagă între o licență de rețea și o licență autonomă. Datorită acestui lucru, indiferent dacă doriți să achiziționați o licență exclusiv pentru dvs., pentru o echipă mică, sau doriți să echipați câteva zeci de posturi în companie – puteți alege forma optimă de plată și licențiere.

 

Dacă aveți nevoie de un program CAD pentru dvs., puteți lua în considerare achiziționarea unei licențe electronice perpetue cu un singur loc. Datorită acestui fapt, veți putea folosi instrumentul fără limite de timp. Este puțin probabil să fie necesare atât licența de rețea, cât și cheia USB. Dacă faceți parte dintr-o echipă mică și cu toții folosiți instrumente CAD în fiecare zi, versiunea independentă pentru fiecare dintre voi poate fi, de asemenea, cea mai bună alegere. Dacă schimbați frecvent hardware-ul computerului, opțiunea cu un dongle USB poate fi mai bună.

 

Cu totul alta situatia este in cazul echipelor, unde nu orice post necesita acces permanent la program. Unii oameni folosesc sistemul CAD sporadic și nu are sens ca fiecare dintre ei să aibă o licență atribuită doar lor. În acest caz, cel puțin unele dintre programele companiei pot fi achiziționate în versiunea de rețea. Datorită acestui fapt, angajații pot schimba liber instrumentul, iar bugetul companiei nu este supraîncărcat.

 

Licența poate fi atribuită unei companii (nu unui utilizator anume), iar reprezentanții acesteia decid cum va fi utilizată și cine urmează să lucreze la ea la un moment dat. Așa-numita licență flotantă poate fi distribuită gratuit în rețeaua companiei. Poate fi folosit atât de utilizatori obișnuiți, cât și de utilizatori temporari sau ocazionali. De asemenea, nu este nevoie să investiți în resurse suplimentare pentru a gestiona licențele GstarCAD.

 

Forma flotantă (de rețea) de licențiere este, de asemenea, convenabilă pentru un alt motiv, prozaic. În cazul rotației angajaților, care se întâmplă în fiecare companie, nealocarea unei licențe unei anumite persoane este de mare ajutor. Același lucru se aplică echipelor angajate temporar sau cu normă parțială, de exemplu, într-un sistem cu mai multe schimburi.

Verificați, testați și luați cea mai bună decizie

 

GstarCAD este o soluție alternativă care nu numai că are un preț mai mic, ci și condiții de licență mult mai flexibile și avantajoase. Programul este prezent pe piață de mulți ani și este folosit de mii de utilizatori. Instrumentul permite proiectarea netedă chiar și a obiectelor sau elementelor foarte complexe. De asemenea, este pe deplin compatibil cu toate formatele populare, inclusiv DWG.

 

Programul este utilizat de utilizatori privați, companii mici și mijlocii, precum și de corporații. Economii uriașe, păstrând în același timp calitatea și confortul muncii, este un argument suficient pentru ca mulți să investească într-un CAD alternativ. Vrei să știi exact cât poate economisi compania ta? Vă invităm să contactați consultanții software GstarCAD care vă vor oferi un calcul detaliat, adaptat nevoilor companiei dumneavoastră.

 

De asemenea, puteți descărca versiunea demonstrativă GstarCAD și puteți încerca singur toate funcțiile acesteia în orice moment. Veți afla despre blocuri dinamice care vă vor ajuta să gestionați mai bine baza de date de elemente gata făcute, veți putea compara desenele înainte de modificările efectuate și veți putea extrage date într-un tabel. Proiectarea cu GstarCAD este rapidă, convenabilă, eficientă și economică în același timp. Cu toate acestea, nu trebuie să vă credeți pe cuvânt. Descărcați versiunea de încercare și vedeți singur.

TMSys ROM utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care Business Way prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.
OK
X
Întoarce-te

Descărcați GstarCAD 2023 și testați-i capacitățile!

Veți primi linkuri pentru a descărca programul GstarCAD 2021 la adresa de e-mail furnizată.
Dacă mesajul nu ajunge, vă rugăm să verificați folderul SPAM.

Descărcați Demo


Deprecated: Funcția get_page_by_title este considerată învechită începând cu versiunea 6.2.0. Folosește în locul ei WP_Query. in /hosting/www/clients/client7/web100/web/wp-includes/functions.php on line 5413
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro

Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.

Întoarce-te

Descărcați GstarCAD 2024 și testați-i capacitățile!

Veți primi linkuri pentru a descărca programul GstarCAD 2024 la adresa de e-mail furnizată.
Dacă mesajul nu ajunge, vă rugăm să verificați folderul SPAM.

Descărcați Demo



+40





Proszę czekać, trwa wysyłanie wersji demo



Versiunea curentă a programului în versiunea în limba engleză:
20231025

Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro

Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.

Întoarce-te

Descărcați Houseplan și testați-i capacitățile!

Veți primi linkuri pentru a descărca programul Houseplan la adresa de e-mail furnizată.
Dacă mesajul nu ajunge, vă rugăm să verificați folderul SPAM.

Descărcați Demo



+40





Proszę czekać, trwa wysyłanie wersji demo



Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro

Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.

Wróć

Versiunile anterioare ale GstarCAD

Versiunea de încercare gratuită a GstarCAD rulează timp de 14 zile și vă permite să testați temeinic toate capacitățile programului.

×
Dlaczego GstarCAD?
Wieczysta
licencja
Obsługa plików
DWG/DXF
Bezpłatne wsparcie
techniczne
Ponad 10 lat
na rynku
12 312 59 93