GstarCAD Mechanical 2023 | GstarCAD

GstarCAD Mechanical 2023

Programul oferă cea mai recentă bibliotecă de piese, simboluri și instrumente standardizate pentru dimensionarea conform standardelor internaționale de desen și în conformitate cu desenele AutoCAD Mechanical.

Descărcați Demo
Durata vizionării: 01:55 sek

Principalele caracteristici ale GstarCAD Mechanical

Compatibilitate completă
GstarCAD Mechanical vă permite să vizualizați și să editați cu precizie desenele create în AutoCAD Mechanical.
Bazat pe standarde
GstarCAD Mechanical ajută inginerii să facă schimb liber de fișiere de desen pe baza standardelor de proiectare.
Actualizare rapidă
GstarCAD Mechanical economisește timp prin actualizarea mult mai rapidă a tuturor componentelor mecanice aferente.
Productivitate
GstarCAD Mechanical conține instrumente pentru desenarea, editarea, dimensionarea automată și descrierea elementelor mecanice.
Automatizarea muncii
GstarCAD Mechanical poate genera automat liste de piese, liste de materiale, numere de articole, vederi, secțiuni, liste de găuri, etc.
Schimbul de date
GstarCAD Mechanical poate face schimb de date de proiectare cu multe programe de gestionare a datelor, cum ar fi ERP, PLM, PDM.

Ce este nou în GstarCAD Mechanical?

Aflați mai multe despre noile caracteristici din GstarCAD Mechanical 2022 și folosiți-le în activitatea dumneavoastră zilnică!

 • Lista de ajustări

  Comanda generează o listă de ajustări din descrierile create în zona de desen și o plasează în locația selectată. Dacă adăugați, eliminați sau modificați ajustări, GstarCAD Mechanical va proceda la actualizarea listei de ajustări.
 • Biblioteca

  Caracteristica Library (Bibliotecă) accelerează și gestionează fișierele de desen. Atunci când executați comanda GMLIBRARY, apare caseta de dialog Library (Bibliotecă).
 • Manager de strat mecanic

  Comanda GstarCAD Mechanical, care utilizează o funcție cunoscută sub numele de Automatic Property Management, vă permite să setați anumite condiții care vă permit să atribuiți automat obiectele desenate la date de strat. În cazul în care un astfel de strat nu există deja, comanda creează automat un nou strat.
 • Rupeți liniile de cotă

  Creează goluri în cote, în anumite puncte sau acolo unde cotele intersectează alte obiecte. Spațiul este legat de obiect, adică, dacă obiectul este deplasat, spațiul se deplasează odată cu el. Comanda vă permite să faceți un desen mai ușor de citit fără a fi nevoie să rupeți cotele.
 • Instrumente de desen

  Simplificați documentarea desenelor mecanice cu instrumente de desen inteligente, cum ar fi găurile, axele de simetrie, liniile de construcție și multe altele.
 • Desene detaliate

  Actualizați rapid desenele cu instrumente puternice de desenare a detaliilor.
 • Superdimensionarea

  Instrumentul de supradimensionare simplifică dimensionarea folosind variabile de fabricație și integrează informații despre listele de toleranță și de ajustare. Instrumentele inteligente de dimensionare aranjează automat cotele care se suprapun.
 • Dimensionare automată

  Instrumentul de cotare automată vă permite să creați rapid mai multe linii de cotare. Utilizatorii pot crea cote cu un efort minim, se creează grupuri de linii paralele, coordonate sau descrieri de arbori și elemente simetrice.
 • Simboluri mecanice

  Economisiți timp la introducerea descrierilor bazându-vă pe peste 11 tipuri de simboluri, cum ar fi rugozitatea suprafeței, toleranțele de formă și poziție, simbolurile de sudură, simbolul identificatorului bazei de referință, simbolul de convergență/pantă, marcarea marginilor etc.
 • Numărul de articol inteligent

  Utilizatorii pot edita cu ușurință numerele de articol într-un desen de asamblare. Datele pieselor nu se modifică atunci când renumerotați și organizați un element.
 • Lista de piese și lista de materiale

  GstarCAD Mechanical acceptă extragerea datelor din fișierele DWG pentru o procesare mai rapidă și mai precisă atunci când se face schimb de date de proiectare. Mai mult, funcțiile numerelor și listelor de articole sunt legate de piesele mecanice și sunt actualizate în mod constant atunci când sunt detectate modificări.
 • Liste de găuri

  Creați rapid liste de găuri care se ajustează automat în funcție de modificările de proiectare, reducând erorile de catalogare manuală. Atunci când un utilizator listează găuri, lista este asociată cu proiectul și actualizată dinamic pentru a reflecta modificările.
 • Bazat pe standarde și pe liberul schimb de date

  Programul ajută la introducerea facilităților bazate pe standarde internaționale, ceea ce vă permite să realizați proiecte profesionale și facilitează schimbul de date.

 • GstarCAD Mechanical 2023

  GstarCAD Mechanical 2023 eficientizează fluxul de lucru al proiectării mecanice, ajutându-vă să creați și să editați desenele mai rapid.
 • STANDARDE INTERNAȚIONALE DE REDACTARE ȘI CONFORMITATEA CU DESENELE MECANICE AUTOCAD

  Software-ul de desenare/proiectare mecanică GstarCAD Mechanical acoperă toate domeniile de proiectare mecanică. Acesta oferă cea mai recentă bibliotecă de piese standard, simboluri și instrumente de dimensionare în conformitate cu standardele în vigoare în diferite țări. Este pe deplin compatibil cu desenele ACM de la versiunea 6 (2002) până la cea mai recentă (2022). Proiectarea mecanică standardizată crește productivitatea proiectanților și îi ajută să își realizeze ideile.
 • Afișare fără întreruperi a datelor

  GstarCAD Mechanical 2022 poate citi și afișa cu acuratețe datele complete ale desenelor ACM și viceversa. Afișarea fără întreruperi a datelor, inclusiv blocuri de titlu, număr de articol inteligent, listă de piese, BOM, textură de suprafață, cadre de control al funcțiilor, simboluri de sudură și multe altele. Compatibilitate a formatelor de fișiere în ambele direcții.
 • Mediu de desen standardizat

  GstarCAD Mechanical oferă standarde internaționale de desenare, cum ar fi ANSI/BSI/CSN/DIN/GB/GOST/ISO/JIS, care sunt flexibile și ajută inginerii să îndeplinească cerințele de proiectare prin simplificarea procesului de proiectare mecanică.
 • Cotarea și marcarea simbolurilor

  Instrumentul de dimensionare Power Dimension simplifică dimensionarea prin setarea variabilelor relevante pentru proiectare și integrează informații privind limitele și o listă de ajustări. Instrumentul multidimensional vă permite să creați cu ușurință cotele în bloc care sunt aranjate corespunzător. Instrumentul de editare a cotelor vă permite să întindeți, să adăugați și să combinați rapid cotele și de asemenea îi ajută pe utilizatori să le editeze cu acuratețe. Economisiți timp atunci când creați descrieri, datorită utilizării a peste 11 tipuri de simboluri, cum ar fi textura suprafeței, cadrul de control al elementului, simbolul de sudură, identificatorul punctului de referință și simbolul scopului, pantei, marginii. Mai mult, utilizatorii pot adăuga simboluri nou create la biblioteca de simboluri. Simbolurile pot fi atașate la obiecte sau dimensiuni țintă și pot fi adaptate automat la desene prin panoramare sau scalare.
 • Număr de articol inteligent și listă de piese, gestionare automată a listei de materiale și a datelor

  O nomenclatură poate afișa în mod cuprinzător proprietățile părților componente. Coordonează toate informațiile despre componente și controlează modificările globale. GstarCAD Mechanical acceptă recuperarea datelor BOM din fișierele DWG pentru o mai bună reutilizare, oferind un schimb mai eficient și mai precis de date de proiectare și facilitând o colaborare mai rapidă între grupurile de proiect și producție. Funcțiile de număr de articol inteligent și de listă de piese sunt ambele asociate cu piesele mecanice și sunt actualizate atunci când este detectată o modificare a informațiilor despre piese. Acest lucru reduce costurile asociate cu informațiile eronate care apar în timpul înregistrării, recunoașterii și sortării.
 • Librărie de piese standard și simboluri disponibile

  Bibliotecile personalizabile de piese și simboluri conforme cu standardele simplifică crearea, utilizarea și gestionarea propriilor biblioteci și contribuie la economisirea timpului de lucru.
 • Vizualizare detaliată

  Instrumentele inteligente de proiectare a vederii detaliate pot mări zona parțială prin bifarea unei căsuțe în desen și pot crea cu ușurință vederi parțiale combinate la diferite scări.
 • Liste de găuri

  GstarCAD Mechanical pune la dispoziție tabele de găuri grupate. Funcția de filtrare din tabele poate ajuta utilizatorii să suprapună găurile în diferite tabele pentru a optimiza procesul de producție.
 • Ascundeți locația

  Pentru a trasa linii de margine ascunse, este suficient să specificați ce obiecte se află în fața și în spatele lor. Atunci când modificați obiectele, acestea sunt actualizate automat.
 • Linia de secțiune

  Desenați o linie de secțiune și inserați eticheta corespunzătoare vizualizării secțiunii în zona de desen. Setați proprietățile stilului de vizualizare a secțiunii în caseta de dialog Section Line (Linie de secțiune).
 • Șanfrenare/filtrare

  Faceți dublu clic pe dimensiunea șanfrenajului folosind parametrii originali din caseta de dialog. Instrumentele de șanfrenare și rotunjire economisesc timp prețios de proiectare.
 • Lista de ajustări

  Comanda generează o listă de ajustări din descrierile create în zona de desen și o plasează în locația selectată. Dacă adăugați, eliminați sau modificați ajustări, GstarCAD Mechanical va proceda la actualizarea listei de ajustări.
 • Biblioteca

  Caracteristica Library (Bibliotecă) accelerează și gestionează fișierele de desen. Atunci când executați comanda GMLIBRARY, apare caseta de dialog Library (Bibliotecă).

Comparare a capabilităților GstarCAD Mechanical

Fișiere GstarCAD GstarCAD Mechanical Acm
dwg și .dxf pentru ACAD 2.5 până în 2015
.dwg pentru ACM 2010-2015
.pat, .shx, .lin și etc.
CAD standard .dws
Standard și componente mecanice standard
Instrumente de desen GstarCAD GstarCAD Mechanical Acm
Instrumente de desen
Axa de simetrie
Linii de construcție automată
Vizualizare detaliată
Linii de secțiune
Linii de tăiere
6 tipuri de hasuri implicite
Ascunderea situației
Dimensiuni/Simboluri GstarCAD GstarCAD Mechanical Acm
Putere Dimensiune
Dimensiuni multiple
Caseta de dialog pentru dimensionare
Redesenarea dimensiunilor
Editare multiplă
Dimensiuni de dispunere
Dimensiunea de întindere
Dimensiunea de lipire
Dimensiunea de inserție
Dimensiunea de verificare
Dimensiunea de întrerupere
Rotunjire/copilare conexă
Notă la linia de referință
Simboluri de textură de suprafață
Caracteristici ale cadrului de control
Simbol de sudură
Identificarea datei
Data obiectivului planificat
ID-ul caracteristicii
Simbolul conului/pantă
Simbol de margine
Semnul de mijloc
Reprezentarea sudurilor
Foaie/BOM/Balon GstarCAD GstarCAD Mechanical Acm
Cadre de desen
Prezentare generală a proiectului
Referințe ale pieselor
Editarea referințelor pieselor
Balon
Organizarea baloanelor
Refacerea baloanelor
Colectarea baloanelor
Lista de piese
Caseta de dialog Lista de piese
Baza de date BOM
Diagramă de găurire
Listă de potrivire
Proiectare/Biblioteci GstarCAD GstarCAD Mechanical Acm
Proiectarea arborelui
Proiectarea angrenajului
Editarea pieselor standard
Bibliotecă
Găuri
Biblioteca de simboluri
Fea
Linie de abatere
Lanțuri / curele
Arc
NOTĂ
Căsuțele goale indică faptul că funcționalitatea nu există.
TMSys ROM utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care Business Way prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.
OK
X
Întoarce-te

Descărcați GstarCAD 2023 și testați-i capacitățile!

Veți primi linkuri pentru a descărca programul GstarCAD 2021 la adresa de e-mail furnizată.
Dacă mesajul nu ajunge, vă rugăm să verificați folderul SPAM.

Descărcați Demo


Deprecated: Funcția get_page_by_title este considerată învechită începând cu versiunea 6.2.0. Folosește în locul ei WP_Query. in /hosting/www/clients/client7/web100/web/wp-includes/functions.php on line 5413
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro

Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.

Întoarce-te

Descărcați GstarCAD 2024 și testați-i capacitățile!

Veți primi linkuri pentru a descărca programul GstarCAD 2024 la adresa de e-mail furnizată.
Dacă mesajul nu ajunge, vă rugăm să verificați folderul SPAM.

Descărcați Demo+40

Proszę czekać, trwa wysyłanie wersji demoVersiunea curentă a programului în versiunea în limba engleză:
20231025

Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro

Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.

Întoarce-te

Descărcați Houseplan și testați-i capacitățile!

Veți primi linkuri pentru a descărca programul Houseplan la adresa de e-mail furnizată.
Dacă mesajul nu ajunge, vă rugăm să verificați folderul SPAM.

Descărcați Demo+40

Proszę czekać, trwa wysyłanie wersji demoAdministratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro

Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.

Wróć

Versiunile anterioare ale GstarCAD

Versiunea de încercare gratuită a GstarCAD rulează timp de 14 zile și vă permite să testați temeinic toate capacitățile programului.

×
Dlaczego GstarCAD?
Wieczysta
licencja
Obsługa plików
DWG/DXF
Bezpłatne wsparcie
techniczne
Ponad 10 lat
na rynku
12 312 59 93
Wróć

Descărcați și testați GstarCAD Mechanical!

Versiunea de încercare gratuită a GstarCAD Mechanical rulează timp de 30 de zile și vă permite să testați temeinic toate capacitățile programului.

Descărcați Demo
Veți primi un link pentru a descărca versiunea de testare a GstarCAD Mechanical și manualul de utilizare la adresa de e-mail furnizată în formular.

Dacă mesajul nu ajunge în câteva minute, vă rugăm să verificați folderul SPAM.
Alegerea între versiunea Standard, Professional și Educational se face după pornirea programului deja instalat.

Pentru a descărca versiunea demonstrativă a suprapunerilor din industrie, accesați site-ul web Suprapuneri industriale >

Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro

Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate - AICI.