Alegem programul CAD optim cu licență perpetuă | GstarCAD

Alegem programul CAD optim cu licență perpetuă

Program CAD cu licență perpetuă

Programul cad de design permite utilizatorilor să creeze și să editeze în primul rând geometrie 2D, dar și să adnoteze desene folosind text, dimensiuni, linii directoare și tabele. În CAD GstarCAD, puteți personaliza panglica și paletele de instrumente.

 

Cu ce înolcuim AutoCAD?

AutoCAD LT este o soluție foarte bună, dar are mulți concurenți. De ce există oameni care caută alte programe? Cel mai simplu răspuns este: prețul AutoCAD. LT este mult mai ieftin decât versiunea completă a AutoCAD, dar este încă prohibitiv de scump pentru mulți designeri. Acesta este unul dintre motivele pentru care au apărut pe piață produse care pot fi pur și simplu definite colectiv ca înlocuitori pentru AutoCAD.

 

Unul dintre cei mai populari competitori ai AutoCAD LT este CAD-ul cu licență de proiectare perpetuă GSTARCAD. Are funcții foarte asemănătoare. Permite crearea de desene 2D și documentație într-un mod foarte intuitiv și rapid. În plus, acceptă toate fișierele populare, iar versiunea GstarCAD 2019 a fost echipată cu un convertor de fișiere DWG, o caracteristică care permite designerului să convertească și mai rapid dintr-unul sau mai multe fișiere de desen în formatul DWG selectat.

 

GstarCAD diferă de AutoCAD ca preț, dar nu numai. Condițiile pentru achiziționarea unei licențe sunt, de asemenea, complet diferite. În cazul primei, avem de-a face cu o licență perpetuă ușor de utilizat – adică cumpărarea proprietății unei anumite versiuni a programului. Înlocuirea AutoCAD câștigă mulți susținători, obosiți să plătească taxe regulate de licență.

 

Când cumpărați GstarCAD, nu este necesar să cumpărați fiecare versiune nouă a programului. Puteți opta pentru o actualizare plătită în orice moment – fără a plăti pentru versiunile ratate ale programului. GstarCAD lansează o actualizare în fiecare an. Toate modificările sunt descrise în detaliu, chiar înainte de implementarea lor, ceea ce facilitează luarea unei decizii de cumpărare.

 

De asemenea, este important să știți din timp cât va costa actualizarea. Se știe că implementarea unui nou software într-o companie nu este ușoară – producătorii și distribuitorii de soluții CAD sunt bine conștienți de acest lucru. Așa că există adesea „oportunități” de a cumpăra programe la un preț avantajos. Din păcate, abia după ceva timp se dovedește cât de mari pot fi costurile suplimentare.

 

Costurile suplimentare sunt în principal taxe de actualizare, dar și asistență tehnică, posibilitatea de a schimba locul de muncă în cadrul unei singure licențe sau achiziționarea de suprapuneri suplimentare. Merită să verificați acest lucru înainte de a cumpăra programul.

 

Pentru GstarCAD, prețul de actualizare este fix – îl puteți verifica înainte de a cumpăra programul. Acest înlocuitor AutoCAD nu poate fi achiziționat doar ca licență perpetuă, dar garantează și suport tehnic gratuit până la versiunea actuală. Este un program compatibil cu numeroase suprapuneri din industrie – prețurile acestora sunt disponibile pe site-ul distribuitorului, astfel încât să puteți calcula orice costuri suplimentare înainte de a cumpăra.

 

Înlocuirea AutoCAD, spre deosebire de versiunea AutoCAD LT, vă permite de asemenea să lucrați într-un mediu 3D. Caracteristicile GstarCAD în 3D includ:

 

Secțiune transversală plană,

proiecția avionului,

suprafete 3D,

Modelare și editare ACIS,

Opțiuni 3D Orbit,

Aparat foto,

Face,

Stiluri vizuale,

Editarea solidelor,

Operațiuni Solprof / Solview / Soldraw.

Toate aceste caracteristici nu se găsesc în AutoCAD LT, dar sunt disponibile în versiunea standard. În fața acestor informații, se poate concluziona că GstarCAD este răspunsul la întrebarea cu ce înlocuim AutoCAD? Pentru mulți designeri, probabil că da.

Prețul AutoCAD – acesta este singurul motiv pentru a căuta înlocuitori CAD pentru designul dvs.?

Prețul AutoCAD este doar unul dintre motivele pentru care utilizatorii caută alte soluții. În opinia noastră, întreaga metodă de licențiere este mai importantă decât prețul. Înlocuirea AutoCAD oferă cumpărare pentru a deține, doar închiriere AC la timp. Desigur, închirierea are și avantajele sale – versiune mereu actualizată, costuri unice mai mici…

 

Din păcate, înlocuitorul AutoCAD îndeplinește aceste condiții chiar și cu o licență perpetuă. Costurile sale sunt relativ mici, iar o actualizare a versiunii plătite este întotdeauna posibilă. Interesant este că programul CAD de design GstarCAD, larg recunoscut ca înlocuitor AutoCAD, oferă caracteristici specifice pe care nu le veți găsi în alte soluții CAD! Acestea sunt, de exemplu, GstarCAD Collaboration Design, un sistem de partajare și lucru în grup pe un proiect în timp real și capacitatea de a importa proiecte BIM, datorită compatibilității cu formatul IFC.

 

Chiar are sens să întrebi ce în loc de AutoCAD? Poate că merită să luăm în considerare ambele soluții ca două programe diferite? Desigur, asemănarea este foarte mare (majoritatea programelor CAD 2D au proprietăți similare), dar poate de aceea atunci când decide să cumpere un nou program, consumatorul ar trebui să se concentreze pe diferențe, nu pe asemănări.

 

Cu toate acestea, nu se poate ignora faptul că, în ciuda diferențelor semnificative, interfața GstarCAD este similară cu AutoCAD. Datorită acestui fapt, persoanele care au avut contact cu el (de exemplu, în timpul studiilor) nu vor trebui să învețe o soluție complet nouă. Acest lucru favorizează o introducere mai rapidă a oamenilor noi în companie, ceea ce se traduce direct în economii.

 

Producătorul polonez GstarCAD îi pasă și de educația utilizatorilor săi. Organizează cursuri de design CAD plătite, dar oferă și o gamă completă de ajutor gratuit. Acestea sunt videoclipuri instrucționale disponibile pe site și pe YouTube, diverse sfaturi postate regulat pe contul oficial de Facebook, precum și cursuri online gratuite organizate periodic.

 

Educația gratuită poate fi un motiv pentru a căuta ceva în loc de AutoCAD? Cu siguranță nu exclusiv, dar este un alt pas mic care poate duce la căutarea de noi soluții. Nu are rost să te închizi pe singura metodă corectă – de multe ori poate fi ceva la fel de valoros undeva lângă tine.

Mai au sens anunțurile „Voi vinde licență perpetuă AutoCAD”?

Am analizat mai sus validitatea întrebării: Cu ce înolcuim AutoCAD? S-a dovedit că există și alte soluții care merită luate în considerare, tot din cauza modului de licențiere și a prețului. De remarcat, totuși, concurența la noile soluții Autodesk nu sunt doar înlocuitori, ci și… versiuni anterioare ale programelor lor!

 

Pe Internet, puteți întâlni reclame precum: de vânzare licență perpetuă AutoCAD. După cum știți, Autodesk și-a retras licențele perpetue ale software-ului în întreaga lume, oferind în schimb abonamente plătite. Magnatul CAD a pus capăt „vechii ere” a licențelor pe viață la 1 august 2016.

 

A fost o surpriză negativă pentru mulți oameni din industrie. Nu toată lumea a acceptat explicația Autodesk conform căreia soluția introdusă era în beneficiul clienților. Datorită acesteia, a fost asigurată flexibilitatea abonării la programe adaptate nevoilor individuale, corespunzătoare provocărilor tehnologice actuale. Deci, de ce sunt încă populare anunțurile de vânzare a licenței perpetue AutoCAD?

 

Persoanele care au achiziționat licențe AutoCAD le pot folosi în continuare legal. Mulți oameni au decis să înlocuiască vechea licență cu un nou abonament – dar există oameni care încă dețin versiunile de dinainte de 2016.

 

Are sens căutarea licențelor vechi? Lăsând deoparte alte aspecte – cel mai bine este să analizăm și să comparăm posibilitățile programului 2016. Pentru persoanele predispuse să dea clic pe reclame: voi vinde AutoCAD o licență perpetuă, prețul și posibilitatea de a cumpăra programul pentru a deține programul sunt probabil importante. Cu toate acestea, să nu uităm că multe s-au schimbat în industria designului în ultimii trei ani…

 

Persoanele interesate de o licență perpetuă ar trebui să arunce o privire la „înlocuitorii” disponibili pe piață, precum GstarCAD. Acestea sunt programe curente (actualizate anual) pe care le puteți achiziționa. Astfel de soluții sunt pe deplin legale. De exemplu, GstarCAD menționat mai sus se bazează pe drepturi independente de proprietate intelectuală și pe tehnologii brevetate deținute de Gstarsoft Co., Ltd.

 

Astfel de înlocuitori funcționează bine atât în ​​rândul persoanelor fizice – care se ocupă de design suplimentar, dar și în întreprinderile mari. Ce software va fi folosit ar trebui să depindă în mare măsură de capacitățile sale. Pentru a lua o decizie, merită să testați mai multe posibilități.

AutoCAD LT, GstarCAD sau altceva?

Alegerea software-ului pentru job este o chestiune individuală pentru fiecare designer sau companie. Indiferent dacă AutoCAD LT sau GstarCAD va fi achiziționat, sau în ciuda unor astfel de soluții, cineva va căuta totuși o oportunitate precum „Voi vinde licență perpetuă AutoCAD” depinde exclusiv de cumpărător. Cu toate acestea, merită să ne amintim de fiecare dată că aproape fiecare soluție poate fi testată înainte de cumpărare.

 

Versiunile de probă gratuite ale programelor durează de obicei între 14 și 30 de zile. Acesta este momentul în care poți alege în siguranță soluția optimă. Mulți oameni subliniază că le lipsește timpul necesar pentru a testa mai multe programe – dar nu merită să aloce mai mult timp la început pentru a alege cel mai bun instrument care este conceput în cele din urmă să accelereze și să faciliteze munca? După părerea noastră… Cu siguranță merită! Prin urmare, vă încurajăm să încercați soluții noi, să analizați toate opțiunile disponibile și să alegeți cele mai bune.

TMSys ROM utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care Business Way prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.
OK
X
Întoarce-te

Descărcați GstarCAD 2023 și testați-i capacitățile!

Veți primi linkuri pentru a descărca programul GstarCAD 2021 la adresa de e-mail furnizată.
Dacă mesajul nu ajunge, vă rugăm să verificați folderul SPAM.

Descărcați Demo


Deprecated: Funcția get_page_by_title este considerată învechită începând cu versiunea 6.2.0. Folosește în locul ei WP_Query. in /hosting/www/clients/client7/web100/web/wp-includes/functions.php on line 5413
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro

Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.

Întoarce-te

Descărcați GstarCAD 2024 și testați-i capacitățile!

Veți primi linkuri pentru a descărca programul GstarCAD 2024 la adresa de e-mail furnizată.
Dacă mesajul nu ajunge, vă rugăm să verificați folderul SPAM.

Descărcați Demo+40

Proszę czekać, trwa wysyłanie wersji demoVersiunea curentă a programului în versiunea în limba engleză:
20231025

Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro

Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.

Întoarce-te

Descărcați Houseplan și testați-i capacitățile!

Veți primi linkuri pentru a descărca programul Houseplan la adresa de e-mail furnizată.
Dacă mesajul nu ajunge, vă rugăm să verificați folderul SPAM.

Descărcați Demo+40

Proszę czekać, trwa wysyłanie wersji demoAdministratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro

Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.

Wróć

Versiunile anterioare ale GstarCAD

Versiunea de încercare gratuită a GstarCAD rulează timp de 14 zile și vă permite să testați temeinic toate capacitățile programului.

×
Dlaczego GstarCAD?
Wieczysta
licencja
Obsługa plików
DWG/DXF
Bezpłatne wsparcie
techniczne
Ponad 10 lat
na rynku
12 312 59 93