Un utilizator cu 10 ani de experiență în lucrul cu programe CAD vorbește despre design în GstarCAD | GstarCAD

Un utilizator cu 10 ani de experiență în lucrul cu programe CAD vorbește despre design în GstarCAD

Sunt încântat să scriu această recenzie în care pot împărtăși experiența și cunoștințele mele cu GstarCAD în timp ce o recomand cu sinceritate altor designeri. Îmi amintesc bine că mi-a luat mult timp să găsesc programul de design potrivit care să-mi satisfacă toate așteptările și, în același timp, să fie ieftin. Sper că părerea mea va fi de folos altor designeri și le va economisi timp și nervi atunci când aleg software-ul CAD. Îmi place foarte mult această oportunitate de a comenta, pentru că știu că oricine alege GstarCAD nu va regreta.

Cum am aflat despre GstarCAD?

Acum 5 ani căutam un program CAD ieftin pentru compania mea de management al proiectelor electrice. Nu voi enumera toate programele CAD pe care le-am testat la acel moment, pot spune doar că am verificat toate alternativele sau înlocuitorii pentru AutoCAD disponibile pe piață. Desigur, scopul meu a fost să găsesc un program care să funcționeze și să arate identic cu AutoCAD, să fie stabil și eficient și, mai ales important, să nu coste mult. După ce am petrecut multe ore lungi testând o mulțime de programe de design diferite, am ajuns la concluzia că, practic, doar GstarCAD se ridică la înălțimea așteptărilor mele.

Ce diferențiază GstarCAD de programele CAD concurente?

În primul rând, în timpul testelor mele, toate așa-numitele înlocuirile sau alternativele pentru AutoCAD arătau identice. Acest lucru, desigur, nu este un dezavantaj în sine, spre deosebire de faptul că toate au avut și erori identice și componente subdezvoltate. Îmi amintesc că a fost extrem de frustrant pentru mine ca utilizator. Să iau un exemplu. Vin din Croația și în alfabetul nostru avem mai multe așa-zise semne diacritice (cum ar fi: č, ć, ž, š, đ… etc.). În toți înlocuitorii AutoCAD testați, după redeschiderea fișierului DWG salvat anterior, aceste caractere au fost schimbate – de exemplu, caracterul „č” în „ae”. Din cauza acestor greșeli frecvente, am fost adesea forțat să reintroduc formatul corect de litere. A pierdut mult timp prețios și, după cum știm cu toții, timpul înseamnă bani.

 

În sfârșit, am dat peste GstarCAD. Trebuie să recunosc că am fost foarte surprins că nu există astfel de erori în el. Am observat rapid că iese în evidență față de restul alternativelor AutoCAD și este net superior acestora. După ce am testat temeinic versiunea demo, am decis în sfârșit să cumpăr GstarCAD 2012 EX.

 

În 2013, producătorul programului (Gstarsoft) a lansat o altă versiune – GstarCAD 8 și mi s-a oferit posibilitatea de a actualiza gratuit la cea mai recentă versiune. Am profitat de această ocazie, desigur, testând-o temeinic mai întâi. Ei bine, încă o dată s-a dovedit că creatorii GstarCAD sunt specialiști reali și de încredere, care acordă atenție în mod corespunzător îndatoririlor lor. Am făcut o mulțime de proiecte în GstarCAD 8 și, per total, trebuie să recunosc că și această versiune mi-a servit foarte bine. A opta versiune a programului a fost rapidă și stabilă, chiar și atunci când lucrați cu fișiere DWG mari, „grele”, cu o mărime de peste 50 MB.

 

Desigur, au fost situații când am avut nevoie de asistență tehnică și aici trebuie să subliniez din nou profesionalismul deplin. Am primit suport tehnic în principal prin Skype și e-mail. Uneori am folosit și asistența de la distanță prin Team Viewer pentru a evidenția câteva lucruri mărunte din program care după părerea mea ar putea fi rezolvate puțin mai bine. Ca răspuns, mi s-a trimis într-un timp foarte scurt un patch special, care a modificat elementele de program indicate de mine conform așteptărilor mele. Consider că suportul tehnic rapid și substanțial este un mare avantaj în cazul GstarCAD.

 

În 2015 a debutat o altă versiune a programului, de data aceasta GstarCAD 2015. A adăugat noi funcții și opțiuni pe care le găsesc utile și extrem de bine gândite. Așa că am decis să-mi actualizez din nou licența GstarCAD. De data aceasta, actualizarea a fost asociată cu o mică taxă. Totuși, nu a fost o problemă, pentru că în schimb am primit un program și mai rapid și mai șlefuit. În timpul primului contact cu GstarCAD 2015, atenția mi-a fost atrasă de interfața de utilizator reîmprospătată, care acum arată mult mai bine, aș spune mai modern. Aspectul tuturor pictogramelor a fost, de asemenea, reîmprospătat. Deși menționez aici doar probleme estetice, consider ca aspectul adecvat al programului este important. Cred că fiecare designer care lucrează la proiecte după min. 10 ore pe zi. Când petreci atât de mult timp într-un program, totuși, vrei ca interfața acestuia să fie plăcută ochiului și nu „înfricoșătoare”.

 

Voi mentiona si functia de Magnifier imbunatatita pentru marirea elementelor, care cred ca este extrem de utila, mai ales cand lucrezi la desene mari. Datorită acesteia, nu mai trebuie să măriți întreaga zonă selectată doar pentru a marca punctul în care doriți să vă plasați blocurile sau liniile. Este ca și cum ai zbura cu un avion peste 5000 de metri și cu un simplu clic poți plasa un ac între 2 fire de iarbă fără a ateriza. Îți spun, este pur și simplu uimitor. Noua funcție de zoom pentru mine este una dintre cele pe care doar „trebuie să le ai”. Interesant, în cazul meu, GstarCAD 2015 și funcția Magnifier au dat deja roade, deoarece aveam câteva proiecte mari de făcut luna aceasta. În sfârșit, sfârșitul defilării de secole prin desene cu mouse-ul!

 

Toate caracteristicile menționate mai sus ale GstarCAD 2015 permit companiei noastre să fie mai competitivă pe piață, deoarece putem lucra mai puțin și produc mai mult. Ca urmare, avem mai mulți clienți și mai multe comenzi, ceea ce desigur se traduce direct în profituri mai mari. Sunt extrem de recunoscător GstarCAD 2015, programatorilor și specialiștilor în suport tehnic pentru faptul că pot conta pe ei ori de câte ori am nevoie de ele. Mă poți crede pe cuvânt.

 

Sper că recenzia mea vă va face mai ușor să alegeți un program CAD profesional pentru proiectare.

 

Despre autor:

 

Alen Dobrila, tehnician electronic

 

Experienţă:

 

10 ani de experiență în mai multe programe CAD;

7 ani de experienta in proiecte electrice;

5 ani de comunicare continuă cu echipele de suport tehnic ale mai multor dezvoltatori CAD diferiți;

3 ani de experiență în GstarCAD.

Locul actual de angajare: INSTEL d.o.o. Poreč, Croația.

 

TMSys ROM utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care Business Way prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.
OK
X
Întoarce-te

Descărcați GstarCAD 2023 și testați-i capacitățile!

Veți primi linkuri pentru a descărca programul GstarCAD 2021 la adresa de e-mail furnizată.
Dacă mesajul nu ajunge, vă rugăm să verificați folderul SPAM.

Descărcați Demo


Deprecated: Funcția get_page_by_title este considerată învechită începând cu versiunea 6.2.0. Folosește în locul ei WP_Query. in /hosting/www/clients/client7/web100/web/wp-includes/functions.php on line 5413
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro

Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.

Întoarce-te

Descărcați GstarCAD 2024 și testați-i capacitățile!

Veți primi linkuri pentru a descărca programul GstarCAD 2024 la adresa de e-mail furnizată.
Dacă mesajul nu ajunge, vă rugăm să verificați folderul SPAM.

Descărcați Demo+40

Proszę czekać, trwa wysyłanie wersji demoVersiunea curentă a programului în versiunea în limba engleză:
20231025

Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro

Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.

Întoarce-te

Descărcați Houseplan și testați-i capacitățile!

Veți primi linkuri pentru a descărca programul Houseplan la adresa de e-mail furnizată.
Dacă mesajul nu ajunge, vă rugăm să verificați folderul SPAM.

Descărcați Demo+40

Proszę czekać, trwa wysyłanie wersji demoAdministratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro

Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.

Wróć

Versiunile anterioare ale GstarCAD

Versiunea de încercare gratuită a GstarCAD rulează timp de 14 zile și vă permite să testați temeinic toate capacitățile programului.

×
Dlaczego GstarCAD?
Wieczysta
licencja
Obsługa plików
DWG/DXF
Bezpłatne wsparcie
techniczne
Ponad 10 lat
na rynku
12 312 59 93